Neem contact met ons op 0475-329616 info@hbmp.nl

Haarwerken MP

Haarwerken MP heeft een zeer uiteenlopende collectie. Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk, in echt of synthetisch haar, voor dames en heren. Privacy en discretie worden gewaarborgd in onze salon.

Maatwerk pruiken en haarwerken

Naast kant en klare oplossingen is Haarwerken MP gespecialiseerd in maatwerk pruiken en oplossingen. Elk haarwerk wordt op jouw persoonlijke smaak en voorkeur, vorm van je gezicht en je teint gemaakt. Deze haarwerken voelen natuurlijk en comfortabel aan. Haarwerken worden binnen 3 maanden geleverd.

Cyberhair

Cyberhair is een revolutionaire vezel met een structuur die niet van echt haar is te onderscheiden. Het haar is kleurecht, vormvast, vederlicht, neemt vocht op, en heeft een lange levensduur: cyberhair is topkwaliteit! Het haar is makkelijk te onderhouden en ijzersterk.

Bekijk de video

Pruikenservice

Haarwerken MP biedt een pruikenservice aan: wassen, verzorgen, modelleren. In alle rust kun je wachten tot het klaar is. Als je twee pruiken hebt, kun je deze na de behandeling komen ophalen.

Extensions & hairstrips

Hairextensions en hairstrips zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. Hiermee creëer je een vollere haardos (volumizing), langer haar (verlenging), kleur- of modeaccenten (langere lok). Haarwerken MP is gespecialiseerd in het knippen, snijden en aanbrengen van extensions en strips.

Bandeaux & shawls

Haarwerken MP biedt een brede collectie trendy bandeaux & shawls, een goed alternatief wanneer je even geen pruik wilt dragen. Vanwege de zachte binnenkant voelen ze prettig aan en voorkomen ze irritatie bij gebruik op een hoofd zonder haar. Verkrijgbaar in verschillende stofdiktes geschikt voor winter en zomer.

Zorgverzekering

Indien je over een medische indicatie beschikt, keert je zorgverzekeraar een basisvergoeding uit. De basisvergoeding is voor iedereen gelijk, per 1 januari 2017 bedraagt deze € 419,50. Bij een aanvullende verzekering is het vaak mogelijk een extra vergoeding te ontvangen. Haarwerken MP heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en helpt bij het krijgen van een vergoeding, ook voor reserve haarwerken.

Producten

Haarwerken MP biedt ruime keuze aan verzorgingsproducten en benodigdheden voor uw haarwerk. Verkrijgbaar in de kapsalon en in de webshop. Privacy en discretie gewaarborgd.

Meest gestelde vragen

Vragen over haarwerken, de verzorging ervan, levering en de zorgverzekering?

Bekijk de meest gestelde vragen

Lookbook Haarwerken MP

Deel deze pagina